|
Polévka: Kozí brada s hlávkovým zelím s uzeným masem, bramborami a smetanou |
|
|
Polévka vegetariánská: Podzimní květáková se zeleninou |
|
|
POLÉVKA: Podzimní květáková se zeleninou |
|
1. |
120g Smažený vepřový řízek, náš bramborový salát, citron nebo bramborová kaše s máslem, okurka, citron + nápoj A - 126 / B - |
146 Kč |
2. |
100g Jihočeská koprovka z vepřového masa se smetanou a vařenými vejci, houskový knedlík nebo vařené brambory VEGETARIÁNSKÁ VERZE: s vařenými vejci + nápoj A - 123 / B - |
143 Kč |
3. |
350g Salát dvou barev fazolí s křenem, zelenými fazolkami, paprikou, lehkou majonézou a jarní cibulkou, pečené zauzené žebírko, kousky ledového salátu (3, 7, 9, 10) Pečivo + nápojA - 123 / B - |
143 Kč |
4. |
400g Staročeské kuře s kroupami, bramborami a houbami, smažená cibulka, zelný salát s křenem + nápoj A - 123 / B - |
143 Kč |
5. |
150g Kuřecí steak na citronovém pepři s šafránovým kuskusem se zeleninou, zakysaná smetana |
|
6. |
+ nápoj A - 139 / B - |
159 Kč |
7. |
150g Vepřové nudličky s rajčaty, jalapenos se smetanou, smažené hranolky, přízdoba + nápoj A - 139 / B - |
159 Kč |
8. |
Low carb menu: |
|
9. |
HLAVNÍ CHOD: 250g Italská caponata se semínky, pečenou fetou na olivovém oleji s bylinkami a sázeným vejcem, pečené zeleninové hranolky |
159 Kč |