|
Hovězí vývar se zeleninou a fritátovými nudlemi 0, 25l |
35 Kč |
1. |
TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ ŠPÍZ z vepřové panenky se slaninou, cibulí, paprikou a klobásou, pečené brambory ve slupce s rozmarýnem, dijonský dip (bez lepku) 150g |
176 Kč |
2. |
1. KUŘECÍ ZÁVITEK plněný sýrem mozzarela, sušenými rajčaty a parmskou šunkou, šťouchané brambory s opečenou cibulí na sádle, přírodní omáčka (bez lepku) 150g |
165 Kč |
3. |
2. SMAŽENÁ VINNÁ KLOBÁSA s vánočním bramborovým salátem s kořenovou zeleninou, majonézou a hráškem 150g |
155 Kč |
4. |
3. SALÁT S KUŘETEM marinovaným v bylinkách, mix listových salátů s tomaty a slaninou ochucený dresinkem ze sušených rajčat, česnekový dip, plátky bagety 150g |
155 Kč |