|
Cizrnový krém s pažitkou a bramborami |
42 Kč |
1. |
TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA V TORTILLE, restované kousky vepřové panenky s cibulkou v pšeničné tortille s čerstvou zeleninou, ochucenou česnekovým dipem, smažené bramborové hranolky, uzená majonéza |
186 Kč |
2. |
KUŘECÍ STEAK v bylinkách podávaný s omáčkou z modrého sýru, restované fazolky, pečené brambory ve slupce (bez lepku) |
165 Kč |
3. |
KOPROVÁ OMÁČKA s hovězím masem nebo vařenými vejci, krémová omáčka s čerstvým koprem, zjemněná smetanou, podávaná s houskovým knedlíkem (1, 3, 7, 9), vařené brambory |
155 Kč |
4. |
SALÁT SE SMAŽENÝM KUŘETEM v bylinkové strouhance, podávaný s variací listových salátů ochucený kari smetanovým dresinkem, plátky světlé bagety |
155 Kč |