Restaurace Potrefená husa
RESTAURACE

Restaurace Potrefená husa
Navigovat Navigovat Facebook

Soukenné nám. 115, Liberec


Út 1.4.
Smetanový krém se zeleninou a pohankou (bez lepku) 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA S CHŘESTEM, špikovaná zeleným chřestem a sušenou šunkou, podávaná na italském krémovém rizotu z rýže arborio, silná omáčka demi glace (bez lepku) 186 Kč
2. GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA BALENÁ VE SLANINĚ podávaná se šťouchanými bramborami s mladou cibulkou a malý polníčkový salát, krémová omáčka ze slaniny a šalotky (bez lepku) 165 Kč
3. KRŮTÍ VÝPEČKY pomalu pečené z krůtích stehen s cibulí a česnekem, červené dušené zelí, houskový knedlík 155 Kč
4. PEČENÁ KUŘECÍ PRSA v yuzu marinádě, podávaná na variaci listových salátů s polníčkem, čerstvou zeleninou a vařenými brambory ve slupce, ochucené hořčicovým dresinkem, plátky světlé bagety 155 Kč

St 2.4.
Květáková s vejci, zeleninou a bramborami (bez lepku) 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO v sádle s divokým kořením, červené zelí s vínem, u nás připravený bramborový knedlík, smažená cibulka 186 Kč
2. SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ plněná sýrem cheddar a chorizem, restovaným na cibulce, brambory s máslem a pažitkou, malý zelný salát s koprem 165 Kč
3. KUŘECÍ ZÁVITEK S MASOVOU FÁŠÍ A MEDVĚDÍM ČESNEKEM, omáčka zjemněná smetanou, podávané s pečenou jasmínovou rýží (bez lepku) 155 Kč
4. SALÁT S FILÍROVANÝM KUŘETEM A COUS COUSEM, pečená kuřecí prsa podávaná na salátu z cous cousu, trhaných listů a čerstvé zeleniny, hořčicový dresink, plátky světlé bagety 155 Kč

Čt 3.4.
Kuřecí vývar s kapáním a zeleninou 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PŮL BAGETY S KRŮTÍM TRHANÝM MASEM taženým v omáčce demi glace, zapečený se sýrem cheddar, červenou cibulí a papričkami jalapenos, steakové hranolky pikantní majonéza 176 Kč
2. BBQ STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ podávaný s restovanými bruselskými kapustičkami, pečené brambory ve slupce, BBQ majonéza (bez lepku) 165 Kč
3. KRÉMOVÉ RIZOTO S PESTEM Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU S KUŘECÍM MASEM se šalotkou, badyánem a bílým vínem, strouhaný sýr parmazán (bez lepku) 155 Kč
4. SALÁT S KUŘETEM A ČERNOU ČOČKOU BELUGA, trhané salátové listy s rajčaty, kukuřicí a černou čočkou s fenyklem, zálivka z červeného vinného octa, plátky cereální bagety 155 Kč

Pá 4.4.
Cizrnový krém s pažitkou a bramborami 42 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA V TORTILLE, restované kousky vepřové panenky s cibulkou v pšeničné tortille s čerstvou zeleninou, ochucenou česnekovým dipem, smažené bramborové hranolky, uzená majonéza 186 Kč
2. KUŘECÍ STEAK v bylinkách podávaný s omáčkou z modrého sýru, restované fazolky, pečené brambory ve slupce (bez lepku) 165 Kč
3. KOPROVÁ OMÁČKA s hovězím masem nebo vařenými vejci, krémová omáčka s čerstvým koprem, zjemněná smetanou, podávaná s houskovým knedlíkem (1, 3, 7, 9), vařené brambory 155 Kč
4. SALÁT SE SMAŽENÝM KUŘETEM v bylinkové strouhance, podávaný s variací listových salátů ochucený kari smetanovým dresinkem, plátky světlé bagety 155 Kč