Mastro Defence System (Škola bojových umění)
SPORT

Mastro Defence System (Škola bojových umění)
Navigovat Navigovat Facebook

ZŠ Orlí 140/7, Liberec


E-mail: mds.liberec@seznam.cz

Co je Mastro defence system (MDS)? Jak říká sám Fred Mastro - MDS je hybrid vytvořený z mnoha systémů, jehož základem jsou Silat a filipínská bojová umění s prvky BJJ, Krav Maga a MMA. Tato kombinace dává výbušnou směs, jejíž cílem je maximální efektivita v reálné bojové konfrontaci, ve které je v sázce často naše zdraví nebo život. MDS není další metodou boje, ale úplným systémem sebeobrany, který zdůrazňuje použití biomechaniky a psychologie soupeřova těla. MDS se neustále vyvíjí. Fred Mastro společně s týmem odborníků neustále vyvíjí a zdokonaluje nástroje systému tak, aby vyhovovaly potřebám speciálních jednotek, zpravodajských agentů i civilistů. Díky tomu se učíme, jak přežít jak brutální útok na ulici, tak i teroristický útok.
Fred Mastro - legendární muž. Profesionální osobní strážce certifikovaný belgickou vládou k zajištění bezpečnosti politiků, filmových hvězd a celebrit. Během více než 20 let své kariéry chránil mimo jiné Dalajlámu, Jean Clauda Van Damma a 50 Centa. Specializovaný trenér v Belgii, Francii, Brazílii, Jižní Koreji a USA. Mistr Penchak Silat a Kali a několika dalších bojových systémů a umění. Fredovy rozsáhlé zkušenosti a praktické znalosti aspektů souvisejících se skutečným bojem, sebeobranou a osobní bezpečností vedly k vytvoření Mastro Defense System.

Stojí za zmínku, že Fred Mastro není jen špičkovým odborníkem v oblasti sebeobrany, ale také tvůrcem bojové scénografické choreografie, včetně ve filmu "Unesený" v hlavní roli Liamem Nessonem a koordinátor bojových scén ve filmech v hlavní roli s Jean Claudem van Dammem.

Jediné a oficiální tréninové středisko Mastro Defence System v České republice se nachází v Liberci a v Turnově.

Hlavní instruktor Martin Kánský - INSTRUKTOR LEVEL 1.