POLEDNÍ MENU
Provozujete restauraci a chcete u nás mít svou prezentaci?
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
DATUM
ČT 3.10.
ČT 3.10.
Navigovat
Zjistit více
polévky: | ||
Soto ayam – rýžové nudle, kokosové mléko, kuře, ½ vejce, sójové klíčky, rajče, jarní cibulka, bylinky, křupavá cibulka, sambal oelek, limetka | 55 Kč | |
Brokolicový krém - brokolice, ovesné mléko, vegan smetana, krutony | 45 Kč | |
1. | Předkrm: Dakgangjeong květák - obalovaný květák v pikantní omáčce, sezam, jarní cibulka. Vegan | 105 Kč |
2. | Týdenní specialita:Thai kaeng curry - žluté kari s dýní, batáty, květákem, mrkví, paprikou, fazolovými lusky a tofu, jasmínová rýže, křupavá cibulka, koriandr | 165 Kč |
3. | Chicken shawarma bowl - grilované kuřecí maso, salát tabouleh, hummus, červená cibule, polníček, rýže, arabský chléb, bylinkový dip 170, - | |
4. | Arancini - křupavé risottové koule s houbami a mozzarellou, pesto mayo, omáčka z paprik a rajčat, parmazán Vege 170, - |
ČT 3.10.
Navigovat
Zjistit více
1. | Jídla z denního menu je možné objednat na telefonním čísle 739 014 159 a vyzvednout osobně v restauraci. Ke každému jídlu je účtováno balné 15 Kč. | |
Francouzská cibulačka s parmazánovým toustem | 59 Kč | |
2. | Konfitovaná rolovaná vepřová plec s bramborovými špalíčky a listovým špenátem | 179 Kč |
3. | Drůbeží burger se zeleninou, restovanými bramborovými plátky a BBQ | 179 Kč |
4. | Boloňské špagety s parmazánem | 185 Kč |
5. | Falafel s bramborovo-hráškovým pyré a dušenou zeleninou na másle | 169 Kč |
ČT 3.10.
Navigovat
Zjistit více
Boršč | 45 Kč | |
1. | Zapečená bageta s trhaným vepřovým masem, sýrem Chedar, cibulové chutney, salátek, jogurtový dressing | 160 Kč |
2. | Rizoto s marinovaným kuřecím masem, cuketou, mrkví, kukuřicí, sušenými rajčaty a sýrem Gouda, kyselá okurka | 155 Kč |
3. | Kuřecí nudličky s tomatovou omáčkou, paprikou, jarní cibulkou, pórkem, česnekem a chilli v našem bramboráku | 160 Kč |
ČT 3.10.
Navigovat
Zjistit více
Brokolicová s krutony 0, 25l | 35 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: TELECÍ MAMINHA NA PEPŘI připravená do růžova podávaná s jemnou bramborovou kaší se smetanou a máslem, silná omáčka demi glace, karamelizovaná dýně (bez lepku) 150g | 176 Kč |
2. | 1. STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU se sázeným vejcem a šunkou, pečené brambory ve slupce, přírodní omáčka, pikantní majonéza (bez lepku) 150g | 165 Kč |
3. | 2. WOK Z KUŘECÍHO MASA s černými houbami, restovanou karotkou, barevnou paprikou a pórkem, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 150g | 155 Kč |
4. | 3. ROZPEČENÝ HERMELÍN balený ve slanině podávaný s vařenými petrželovými bramborami, brusinky, malý listový salátek (bez lepku) 100g | 155 Kč |