Chci vědět víc

POLEDNÍ MENU

Provozujete restauraci a chcete u nás mít svou prezentaci?
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
SNÍDANĚ POLEDNÍ MENU BURGERY PIZZA ROZVOZ S SEBOU
PO 30.9. Navigovat Navigovat Zjistit více
polévky:
Soto ayam – rýžové nudle, kokosové mléko, kuře, ½ vejce, sójové klíčky, rajče, jarní cibulka, bylinky, křupavá cibulka, sambal oelek, limetka 55 Kč
Brokolicový krém - brokolice, ovesné mléko, vegan smetana, krutony 45 Kč
1. Předkrm: Dakgangjeong květák - obalovaný květák v pikantní omáčce, sezam, jarní cibulka. Vegan 105 Kč
2. Týdenní specialita:Thai kaeng curry - žluté kari s dýní, batáty, květákem, mrkví, paprikou, fazolovými lusky a tofu, jasmínová rýže, křupavá cibulka, koriandr 165 Kč
3. Chicken satay – grilované kuřecí kousky v thajské marinádě, arašídová omáčka, jasmínová rýže, okurkový salát, koriandr a drcené arašídy. Bezlepek 170, -
4. Niva mac’n’cheese - zapečené macaroni se sýrovou omáčkou s cheddarem, mozzarellou a nivou, karamelizované jablko, panko drobenka 165, -
PO 30.9. Navigovat Navigovat Zjistit více
1. Jídla z denního menu je možné objednat na telefonním čísle 739 014 159 a vyzvednout osobně v restauraci. Ke každému jídlu je účtováno balné 15 Kč.
Hráškový krém s krutony 59 Kč
2. Znojemská hovězí pečeně s dušenou jasmínovou rýží 184 Kč
3. Vepřový steak, restované brambory s cibulí a slaninou, chilli-medová omáčka 185 Kč
4. Penne s krůtím masem, olivami, drcenými rajčaty a parmazánem 185 Kč
5. Smažený hermelín s vařenými brambory a tatarskou omáčkou 179 Kč
PO 30.9. Navigovat Navigovat Zjistit více
Frakfurtská polévka s párkem 45 Kč
1. Zapečená tortilla plněná marinovaným kuřecím masem, čerstvou zeleninou a zakysanou smetanou s jarní cibulkou a koriandrem 165 Kč
2. Smažené brambory s vepřovou panenkou, krémovou omáčkou s listovým špenátem, sušenými rajčaty a provensálkými bylinkami 160 Kč
3. Kuřecí nudličky s tomatovou omáčkou, paprikou, jarní cibulkou, pórkem, česnekem a chilli v našem bramboráku 160 Kč
PO 30.9. Navigovat Navigovat Zjistit více
Thajská kuřecí polévka tom kha kai 0, 25l 35 Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA ŠPIKOVANÁ pikantní klobásou podávaná na mačkaných bramborách s dýní, vepřová šťáva, polníček (bez lepku) 150g 176 Kč
2. 1. GRILOVANÝ STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ podávaný s restovanými fazolovými lusky, pečené brambory ve slupce, uzená švestková majonéza (bez lepku) 150g 165 Kč
3. 2. KUŘECÍ NUDLIČKY NA DIVOKO připravené na cibulovém základu se slaninou a divokým kořením podávané s bramborovými šiškami, smažená cibulka 150g 155 Kč
4. 3. SALÁT S ROZPEČENOU MOZZARELLOU BALENOU V PARMSKÉ ŠUNCE podávanou na variaci listových salátů s tomaty, okurkami a polníčkem, francouzský dresink, plátky bagety, česnekový dip 300g 155 Kč