POLEDNÍ MENU
Provozujete restauraci a chcete u nás mít svou prezentaci?
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
DATUM
PO 30.9.
PO 30.9.
Navigovat
Zjistit více
polévky: | ||
Soto ayam – rýžové nudle, kokosové mléko, kuře, ½ vejce, sójové klíčky, rajče, jarní cibulka, bylinky, křupavá cibulka, sambal oelek, limetka | 55 Kč | |
Brokolicový krém - brokolice, ovesné mléko, vegan smetana, krutony | 45 Kč | |
1. | Předkrm: Dakgangjeong květák - obalovaný květák v pikantní omáčce, sezam, jarní cibulka. Vegan | 105 Kč |
2. | Týdenní specialita:Thai kaeng curry - žluté kari s dýní, batáty, květákem, mrkví, paprikou, fazolovými lusky a tofu, jasmínová rýže, křupavá cibulka, koriandr | 165 Kč |
3. | Chicken satay – grilované kuřecí kousky v thajské marinádě, arašídová omáčka, jasmínová rýže, okurkový salát, koriandr a drcené arašídy. Bezlepek 170, - | |
4. | Niva mac’n’cheese - zapečené macaroni se sýrovou omáčkou s cheddarem, mozzarellou a nivou, karamelizované jablko, panko drobenka 165, - |
PO 30.9.
Navigovat
Zjistit více
1. | Jídla z denního menu je možné objednat na telefonním čísle 739 014 159 a vyzvednout osobně v restauraci. Ke každému jídlu je účtováno balné 15 Kč. | |
Hráškový krém s krutony | 59 Kč | |
2. | Znojemská hovězí pečeně s dušenou jasmínovou rýží | 184 Kč |
3. | Vepřový steak, restované brambory s cibulí a slaninou, chilli-medová omáčka | 185 Kč |
4. | Penne s krůtím masem, olivami, drcenými rajčaty a parmazánem | 185 Kč |
5. | Smažený hermelín s vařenými brambory a tatarskou omáčkou | 179 Kč |
PO 30.9.
Navigovat
Zjistit více
Frakfurtská polévka s párkem | 45 Kč | |
1. | Zapečená tortilla plněná marinovaným kuřecím masem, čerstvou zeleninou a zakysanou smetanou s jarní cibulkou a koriandrem | 165 Kč |
2. | Smažené brambory s vepřovou panenkou, krémovou omáčkou s listovým špenátem, sušenými rajčaty a provensálkými bylinkami | 160 Kč |
3. | Kuřecí nudličky s tomatovou omáčkou, paprikou, jarní cibulkou, pórkem, česnekem a chilli v našem bramboráku | 160 Kč |
PO 30.9.
Navigovat
Zjistit více
Thajská kuřecí polévka tom kha kai 0, 25l | 35 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA ŠPIKOVANÁ pikantní klobásou podávaná na mačkaných bramborách s dýní, vepřová šťáva, polníček (bez lepku) 150g | 176 Kč |
2. | 1. GRILOVANÝ STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ podávaný s restovanými fazolovými lusky, pečené brambory ve slupce, uzená švestková majonéza (bez lepku) 150g | 165 Kč |
3. | 2. KUŘECÍ NUDLIČKY NA DIVOKO připravené na cibulovém základu se slaninou a divokým kořením podávané s bramborovými šiškami, smažená cibulka 150g | 155 Kč |
4. | 3. SALÁT S ROZPEČENOU MOZZARELLOU BALENOU V PARMSKÉ ŠUNCE podávanou na variaci listových salátů s tomaty, okurkami a polníčkem, francouzský dresink, plátky bagety, česnekový dip 300g | 155 Kč |