POLEDNÍ MENU
Provozujete restauraci a chcete u nás mít svou prezentaci?
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
DATUM
ST 10.7.
ST 10.7.
Navigovat
Zjistit více
1. | Tato nabídka je platná pouze při telefonickém objednání a osobním vyzvednutí u výdejního okénka restaurace. Jídla je možno objednat na telefonním čísle 739 014 159. Ke každému jídlu je účtováno balné 15 Kč. | |
Drůbeží vývar s petrželovým kapáním, zeleninou a masem | 59 Kč | |
Ruský boršč s kysanou smetanou | 75 Kč | |
Špenátový krém s parmazánem | 75 Kč | |
2. | Steak z vepřové pečeně s cibulovou marmeládou a šťouchanými brambory | 184 Kč |
3. | Kuřecí špíz se zeleninou a slaninou, bramborové měsíčky, česnekový dip | 194 Kč |
4. | Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou a dušenou rýží | 179 Kč |
5. | Špagety s cuketou, sušenými rajčaty, rukolou a parmazánem | 176 Kč |
6. | Salát Grandio ZOO s grilovaným lososem | 234 Kč |
7. | Cézar Salát s křupavou slaninou, krutony a strouhaným parmazánem | 219 Kč |
8. | Šopský salát (míchaný zeleninový salát s balkánským sýrem) | 150 Kč |
9. | Salát s grilovanými kousky krůtích prsou a opečenými krutony | 234 Kč |
10. | Špagety Aglio olio se slaninou a parmazánem | 189 Kč |
11. | Špagety Carbonara | 199 Kč |
12. | Tagliatelle s filírovaným krůtím prsíčkem, sušenými rajčaty, rukolou a parmazánem | 209 Kč |
13. | Bramborové noky s listovým špenátem, smetanou, kuřecím masem a parmazánem | 220 Kč |
14. | Tagliatelle s hříbky, smetanou a parmazánem | 197 Kč |
15. | Brokolicové medailonky s karotkou, gratinované čedarem a mozzarellou, bramborové pyré | 179 Kč |
ST 10.7.
Navigovat
Zjistit více
Kuřecí vývar se zeleninou a bylinkovým kapáním | 45 Kč | |
1. | Grilovaná vepřová krkovička s fazolovými lusky, pečené brambory | 155 Kč |
2. | Rizoto s marinovaným kuřecím masem, cuketou, mrkví, kukuřicí a hoblinkami sýru Grana Padano | 155 Kč |
3. | Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem | 155 Kč |
ST 10.7.
Navigovat
Zjistit více
špenátová s vejci 0, 25l | 35 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠPÍZ Z VEPŘOVÉ PANENKY protnutý slaninou, cibulí a paprikou, pečené americké brambory ve slupce, česnekový dip, silná omáčka (bez lepku) 150g | 176 Kč |
2. | 1. KUŘE DIANE, kuřecí prsa s krémovou omáčkou s červenou cibulí, žampiony a pažitkou, mačkané brambory s restovanou karotkou, polníčkový salát (bez lepku) 150g | 165 Kč |
3. | 2. SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ připravená z hovězího zadního masa a kořenové zeleniny zjemněná smetanou, houskový knedlík 150g | 155 Kč |
4. | 3. SALÁT S ROZPEČENÝM HERMELÍNEM a karamelizovanou červenou cibulí v pivu Staropramen, variace listových salátů s čerstvou zeleninou, světlá bageta 300g | 155 Kč |