DATUM
ST 8.1.
ST 8.1.
Navigovat
Zjistit více
Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou, vejci a krupičkou | ||
Polévka vegetariánská: Krémová se zelím, bramborami a smetanou | ||
POLÉVKA: Krémová se zelím a smetanou | ||
1. | 100g Svíčková na smetaně s trochou bílého vína, houskový knedlík + nápoj A – 129 / B - | 149 Kč |
2. | 150g Italská kuřecí roláda plněná nádivkou se sušenými rajčaty, baby karotka na másle s bazalkou, šťouchané brambory s cibulkou + nápoj A - 123 / B - | 143 Kč |
3. | 500g ARABSKÁ MISKA: S teplým kuskusem na způsob salátu tabouleh s rajčaty, opečenou cuketou, bylinkami a cibulkou, pečeným filírovaným kuřecím masem na způsob kebabu, obložená čerstvou zeleninou VEGETARIÁNSKÁ VERZE: s opečeným veg | 153 Kč |
4. | 3 ks Kynuté knedlíky „blbouni“ plněné povidly s opečeným strouhaným perníkem, máslem a švestkovou omáčkou s rumem + nápoj A - 123 / B - | 143 Kč |
5. | 150g Kuřecí plátek na těstovinovém salátu se zeleninou, kukuřicí a zakysanou smetanou VEGEATRIÁNSKÁ VERZE: s grilovaným sýrem + nápoj A - 138 / B – | 158 Kč |
6. | 150g Steak z vepřové krkovičky na pepři a rozmarýnu, restovaná zelenina s kukuřicí, smetanový dip z grilovaných paprik, americké brambory + nápoj A - 138 / B – | 158 Kč |
7. | Low carb menu: | |
8. | HLAVNÍ CHOD: 200g Pečené filé z lososa s citronem a olivovým olejem, zeleninová kaše, okurkový salát s jogurtem a koprem | 159 Kč |
ST 8.1.
Navigovat
Zjistit více
1. | Jídla z denního menu je možné objednat na telefonním čísle 739 014 159 a vyzvednout osobně v restauraci. Ke každému jídlu je účtováno balné 15 Kč. | |
Fazolová polévka s klobásou | 59 Kč | |
2. | Vepřové nudličky gyros s cibulí, opečené brambory, tzaziki | 179 Kč |
3. | Mořská štika v bylinkovém těstíčku s bramborovou kaší | 184 Kč |
4. | Zapečené těstoviny s uzeným masem a kyselou okurkou | 169 Kč |
5. | Hříbkové rizoto z rýže Arborio s parmazánem | 184 Kč |
ST 8.1.
Navigovat
Zjistit více
Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou, vejci a krupičkou | ||
Polévka vegetariánská: Krémová se zelím, bramborami a smetanou | ||
POLÉVKA: Krémová se zelím a smetanou | ||
1. | 100g Svíčková na smetaně s trochou bílého vína, houskový knedlík + nápoj A – 129 / B - | 149 Kč |
2. | 150g Italská kuřecí roláda plněná nádivkou se sušenými rajčaty, baby karotka na másle s bazalkou, šťouchané brambory s cibulkou + nápoj A - 123 / B - | 143 Kč |
3. | 500g ARABSKÁ MISKA: S teplým kuskusem na způsob salátu tabouleh s rajčaty, opečenou cuketou, bylinkami a cibulkou, pečeným filírovaným kuřecím masem na způsob kebabu, obložená čerstvou zeleninou VEGETARIÁNSKÁ VERZE: s opečeným veg | 153 Kč |
4. | 3 ks Kynuté knedlíky „blbouni“ plněné povidly s opečeným strouhaným perníkem, máslem a švestkovou omáčkou s rumem + nápoj A - 123 / B - | 143 Kč |
5. | 150g Kuřecí plátek na těstovinovém salátu se zeleninou, kukuřicí a zakysanou smetanou VEGEATRIÁNSKÁ VERZE: s grilovaným sýrem + nápoj A - 138 / B – | 158 Kč |
6. | 150g Steak z vepřové krkovičky na pepři a rozmarýnu, restovaná zelenina s kukuřicí, smetanový dip z grilovaných paprik, americké brambory + nápoj A - 138 / B – | 158 Kč |
7. | Low carb menu: | |
8. | HLAVNÍ CHOD: 200g Pečené filé z lososa s citronem a olivovým olejem, zeleninová kaše, okurkový salát s jogurtem a koprem | 159 Kč |
ST 8.1.
Navigovat
Zjistit více
Brokolicová polévka s krutony | 45 Kč | |
1. | Špíz s vepřovou panenkou, paprikou, slaninou a cibulí, hranolky, česnekový dip | 160 Kč |
2. | Marinované filírované kuřecí prso na rizotu s cuketou, mrkví, kukuřicí a sýrem Grana Padano | 160 Kč |
3. | Vepřová krkovička pečená na pivu s dušeným červeným zelím v našem bramboráku | 160 Kč |
ST 8.1.
Navigovat
Zjistit více
DRŮBEŽÍ VÝVAR S RÝŽÍ A ZELENINOU (bez lepku) 0, 25l | 35 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ TELECÍ MAMINHA NA ROZMARÝNU se salátem z pečených brambor ve slupce s cherry rajčaty, červenou cibulí, olivovým olejem a plocholistou petrželkou (bez lepku) 150g | 186 Kč |
2. | PEČENÁ KUŘECÍ PRSA plněná olivovou tapenádou se sušenými rajčaty, bramborová kaše se smetanou a máslem, přírodní omáčka, zelný salát s koprem (bez lepku) 150g | 165 Kč |
3. | 2. ZVĚŘINOVÝ GULÁŠ Z DIVOČÁKA s restovanou cibulí, rajčatovým protlakem, jalovcem, kořenovou zeleninou a červeným vínem, žemlové knedlíky s perníkem 150g | 155 Kč |
4. | 3. HRACHOVÁ KAŠE S UZENÝM MASEM vařeným ve vývaru podávaná s kyselou okurkou, smaženou cibulkou na sádle, plátky kváskového chlebu 150g | 155 Kč |