POLEDNÍ MENU
Provozujete restauraci a chcete u nás mít svou prezentaci?
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
DATUM
PÁ 15.11.
PÁ 15.11.
Navigovat
Zjistit více
Selská cibulačka s krutony a uzeným sýrem | 48 Kč | |
Bramborový krém s česnekem parmazánovými krutony | 48 Kč | |
1. | Hlavní jídla | |
2. | Penne s květákovo-dýňovou omáčkou, kuřecím masem a parmazánem | 143 Kč |
3. | Kuřecí paličky teriyaki omáčkou a sezamem | 132 Kč |
4. | Smažená vinná klobása, bramborový salát | 132 Kč |
5. | Vepřový segedínský guláš speciál | 121 Kč |
6. | Hovězí svíčková na smetaně, brusinkový terčík | 143 Kč |
7. | Kuřecí řízečky v cornflakes na míchaném salátku s pečenou paprikou, rozpečený pizza chléb | 154 Kč |
8. | Přílohy | |
9. | Smažené hranolky | 45 Kč |
10. | Bramborová kaše | 35 Kč |
11. | Rýže Jasmínová | 35 Kč |
12. | Houskový knedlík | 35 Kč |
13. | Brambory šťouchané | 38 Kč |
PÁ 15.11.
Navigovat
Zjistit více
Polévka: Krém z karamelizované mrkve | ||
Drůbeží játra po myslivecku s dušenou rýží | ||
1. | Milánské špagety sypané sýrem grana padano | |
2. | Salát se špenátem, červenou řepou a arašídy, dresink, pečivo |
PÁ 15.11.
Navigovat
Zjistit více
Polévka: Česká prdelačka s masem a kroupami | ||
Polévka vegetariánská: Podzimní bramboračka se zeleninou a houbami | ||
POLÉVKA: Podzimní zeleninová | ||
1. | 150g Pečený jaternicový prejt s žemličkou, dušené kysané zelí, vařené brambory, smažená cibulka + nápoj A - 123 / B - | 143 Kč |
2. | 150g Zabijačkový guláš z vepřového masa s játry a ledvinkami, houskový knedlík + nápoj A - 123 / B - | 143 Kč |
3. | 150g Těstovinový salát pikant s čerstvou zeleninou, rajčaty, sýrem, šunkou a jogurtovou majonézou pečivo 1 ks + nápoj A - 123 / B - | 143 Kč |
4. | 350g Kořeněná rýže a čočka se špenátem a karamelizovanou cibulí, podávaná se strouhaným sýrem + nápoj A - 119 / B - | 139 Kč |
5. | 120g Náš smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka, zelný salát s kapií + nápoj A - 129 / B - | 149 Kč |
6. | 150g Vepřový steak z krkovičky na pivu, pečené brambory s cibulí a kmínem, zelný salát s křenem | |
7. | + nápoj A - 138 / B – | 158 Kč |
8. | Low carb menu: | |
9. | HLAVNÍ CHOD: 250gPečené kuřecí stehno, šlehaná květákovo celerová kaše s parmazánem, okurkový salát s jogurtem | 159 Kč |
PÁ 15.11.
Navigovat
Zjistit více
Polévky: | ||
Krémová toskánská polévka - kuře, sušená rajčata, fazole, špenát, smetana, tarhoňa | 50 Kč | |
Mrkvová polévka s mrkví, řapíkatým celerem, rajčatovým pyré a bazalkovým pestem, krutony. Vegan | 45 Kč | |
1. | Předkrm: Burrata salát - burrata, rajče, salát, bazalkové pesto, bazalka, krutony. Vege | 115 Kč |
2. | Týdenní specialita: Thai kaeng curry - žluté kari s dýní, batáty, květákem, mrkví, paprikou, fazolovými lusky a tofu, jasmínová rýže, křupavá cibulka, koriandr | 165 Kč |
3. | Blaťák burger: hovězí, sýr blaťácké zlato, anglická slanina, kyselá okurka, rajče, ledový salát, slaninéza, rukola, římský salát 175, - | |
4. | Oštěpek burger - bulka, grilovaný oštěpek, brusinková omáčka, grilovaná cuketa a lilek, lollo biondo, polníček, rukolové mayo Vege 165, - |
PÁ 15.11.
Navigovat
Zjistit více
1. | Jídla z denního menu je možné objednat na telefonním čísle 739 014 159 a vyzvednout osobně v restauraci. Ke každému jídlu je účtováno balné 15 Kč. | |
Zelná polévka s klobásou | 59 Kč | |
2. | Nudličky z vepřové pečeně, smetanovo-pepřová omáčka, dušená rýže | 169 Kč |
3. | Kuřecí roláda s masovou náplní, bramborová kaše, zelný salát | 184 Kč |
4. | Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem, dušené červené zelí, cibulka | 179 Kč |
5. | Halušky s bryndzou a vídeňskou cibulkou | 159 Kč |
PÁ 15.11.
Navigovat
Zjistit více
Gulášová polévka | ||
1. | Řízečky z vepřové krkovice s bramborovou kaší okurkovým salátem | 159 Kč |
2. | Císařský trhanec s jablky, citronovou zakysanou smetanou a mátovým cukrem | 159 Kč |
3. | Pizza Prosciutto Cotto (Rajčata, mozzarella, šunka) | 159 Kč |
PÁ 15.11.
Navigovat
Zjistit více
Polévka: Česká prdelačka s masem a kroupami | ||
Polévka vegetariánská: Podzimní bramboračka se zeleninou a houbami | ||
POLÉVKA: Podzimní zeleninová | ||
1. | 150g Pečený jaternicový prejt s žemličkou, dušené kysané zelí, vařené brambory, smažená cibulka + nápoj A - 123 / B - | 143 Kč |
2. | 150g Zabijačkový guláš z vepřového masa s játry a ledvinkami, houskový knedlík + nápoj A - 123 / B - | 143 Kč |
3. | 150g Těstovinový salát pikant s čerstvou zeleninou, rajčaty, sýrem, šunkou a jogurtovou majonézou pečivo 1 ks + nápoj A - 123 / B - | 143 Kč |
4. | 350g Kořeněná rýže a čočka se špenátem a karamelizovanou cibulí, podávaná se strouhaným sýrem + nápoj A - 119 / B - | 139 Kč |
5. | 120g Náš smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka, zelný salát s kapií + nápoj A - 129 / B - | 149 Kč |
6. | 150g Vepřový steak z krkovičky na pivu, pečené brambory s cibulí a kmínem, zelný salát s křenem | |
7. | + nápoj A - 138 / B – | 158 Kč |
8. | Low carb menu: | |
9. | HLAVNÍ CHOD: 250gPečené kuřecí stehno, šlehaná květákovo celerová kaše s parmazánem, okurkový salát s jogurtem | 159 Kč |
PÁ 15.11.
Navigovat
Zjistit více
Kuřecí vývar masem, zeleninou a nudlemi | 45 Kč | |
1. | Smažený kuřecí řízek s naším bramborovým salátem | 160 Kč |
2. | Krůtí nudličky na kari s paprikou, pórkem a rýžovými nudlemi | 155 Kč |
3. | Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem, brusinkami, šlehačkou a citrónem | 165 Kč |
PÁ 15.11.
Navigovat
Zjistit více
Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou 0, 25l | 35 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA BALENÁ V ANGLICKÉ SLANINĚ s dijonskou smetanovou omáčkou, mačkané brambory se slaninou a cibulí (bez lepku) 150g | 176 Kč |
2. | 1. ŠPIKOVANÁ KRŮTÍ PRSA UZENÝM ŠPEKEM s restovanou baby karotkou a hráškem na másle, pečené brambory Grenaille, krémová sýrová omáčka (bez lepku) 150g | 165 Kč |
3. | 2. HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ NA HOUBÁCH připravená na cibulovém základu přes noc zjemněné smetanou, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 150g | 155 Kč |
4. | 3. SALÁT S UZENÝM TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, mix listových salátů s červeným zelím, karotkou a krutony ochucené bylinkovým dresinkem, plátky světlé bagety 300g | 155 Kč |