POLEDNÍ MENU
Provozujete restauraci a chcete u nás mít svou prezentaci?
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
DATUM
ÚT 8.10.
ÚT 8.10.
Navigovat
Zjistit více
Polévka: Podzimní česnečka s bramborami a bylinkami | ||
Polévka vegetariánská: Květáková s vejci a bramborami | ||
POLÉVKA: Květáková s vejci | ||
1. | 140g Pečené čevabčiči z mletého vepřového a hovězího masa s cibulí a paprikami, vařené brambory, hořčice, okurka + nápoj A - 123 / B - | 143 Kč |
2. | 350g Špagety s boloňskou omáčkou z hovězího masa s rajčaty, bylinkami a vínem, strouhaný sýr | |
3. | + nápoj A - 119 / B - | 139 Kč |
4. | 350g Čočkový salát na kyselo s cibulkou, pórkem, opečenou karotkou a spojený lehkou majonézou na sekaném salátu, vejce pečené se slaninou (3, 7, 9, 10) Pečivo 1 ks + nápoj A - 123 / B - | 143 Kč |
5. | 250g Pečený prejt z červené čočky s polentou, opečené brambory, smažená cibulka, salát z kysaného zelí, křenová hořčice + nápoj A - 119 / B - | 139 Kč |
6. | 350g Kuřecí pilaf z jasmínové rýže s opečenými vlasovými nudlemi, rajčaty a zeleninou, strouhaný balkánský sýr + nápoj A - 133 / B – | 153 Kč |
7. | 150g Smažený kuřecí řízek cordon bleu se sýrem a šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka | |
8. | + nápoj A - 136 / B – | 156 Kč |
9. | Low carb menu: | |
10. | HLAVNÍ CHOD: 250g Kuřecí prsíčko s kostí a kůží pečené s barevným kořením na květákových šťouchačkách s cizrnou a bylinkami, sekaný salát s rajčaty | 159 Kč |
11. | Středa 9. 10. 2024 svátek slaví Štefan, Sára |
ÚT 8.10.
Navigovat
Zjistit více
polévky: | ||
Soto bandung - Indonéský hovězí vývar s ředkví, mrkví, pražené arašídy, smažená cibulka, chilli sambal, jarní cibulka | 50 Kč | |
Tomatová polévka s mrkví, řapíkatým celerem, rajčatovým pyré a bazalkovým pestem, krutony. Vegan | 45 Kč | |
1. | Předkrm: Wakame salát - wakame řasy, mrkev, okurka, bílá ředkev, hlávkový salát, sezam | 115 Kč |
2. | Týdenní specialita: Buddha bowl - pečené brambory, dýně, brokolice, červené zelí, marinovaná mrkev, bulgur, vegan mozzarella a kurkumový dressing. Vegan | 170 Kč |
3. | Piri piri chicken - kuřecí kousky v pikantní omáčce piri-piri, pečené brambory, grilovaná zelenina, limetkovo-česnekový dip 170, - | |
4. | Tofu fajita bowl – miska s marinovaným tofu, divoká rýže, salsa pico de gallo, fazole, avokádo, grilovaná paprika, zakysanka, limetka a koriandr. Vege, bezlepek 165, - |
ÚT 8.10.
Navigovat
Zjistit více
1. | Jídla z denního menu je možné objednat na telefonním čísle 739 014 159 a vyzvednout osobně v restauraci. Ke každému jídlu je účtováno balné 15 Kč. | |
Česneková krémová polévka s chlebovými krutony | 59 Kč | |
2. | Krůtí prsíčko se švestkovou omáčkou a mačkanými brambory | 189 Kč |
3. | Vepřové rizoto se sýrem a kyselou okurkou | 159 Kč |
4. | Bramborové noky s kuřecím masem, medvědím česnekem, smetanou a parmazánem | 185 Kč |
5. | Brokolice v bylinkovém těstíčku s bramborovou kaší | 159 Kč |
ÚT 8.10.
Navigovat
Zjistit více
Polévka: Podzimní česnečka s bramborami a bylinkami | ||
Polévka vegetariánská: Květáková s vejci a bramborami | ||
POLÉVKA: Květáková s vejci | ||
1. | 140g Pečené čevabčiči z mletého vepřového a hovězího masa s cibulí a paprikami, vařené brambory, hořčice, okurka + nápoj A - 123 / B - | 143 Kč |
2. | 350g Špagety s boloňskou omáčkou z hovězího masa s rajčaty, bylinkami a vínem, strouhaný sýr | |
3. | + nápoj A - 119 / B - | 139 Kč |
4. | 350g Čočkový salát na kyselo s cibulkou, pórkem, opečenou karotkou a spojený lehkou majonézou na sekaném salátu, vejce pečené se slaninou (3, 7, 9, 10) Pečivo 1 ks + nápoj A - 123 / B - | 143 Kč |
5. | 250g Pečený prejt z červené čočky s polentou, opečené brambory, smažená cibulka, salát z kysaného zelí, křenová hořčice + nápoj A - 119 / B - | 139 Kč |
6. | 350g Kuřecí pilaf z jasmínové rýže s opečenými vlasovými nudlemi, rajčaty a zeleninou, strouhaný balkánský sýr + nápoj A - 133 / B – | 153 Kč |
7. | 150g Smažený kuřecí řízek cordon bleu se sýrem a šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka | |
8. | + nápoj A - 136 / B – | 156 Kč |
9. | Low carb menu: | |
10. | HLAVNÍ CHOD: 250g Kuřecí prsíčko s kostí a kůží pečené s barevným kořením na květákových šťouchačkách s cizrnou a bylinkami, sekaný salát s rajčaty | 159 Kč |
11. | Středa 9. 10. 2024 svátek slaví Štefan, Sára |
ÚT 8.10.
Navigovat
Zjistit více
Batátová polévka se slunečnicovými semínky | 45 Kč | |
1. | Pečená vinná klobása s naší bramborovou kaší a máslem, okurkový salátek NOVINKA | 155 Kč |
2. | Grilovaný filet z mořské štiky s červenou řepou na másle, zakysanou smetanou a rozpečenou bagetou | 160 Kč |
3. | Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem | 160 Kč |
ÚT 8.10.
Navigovat
Zjistit více
Hrachová s párkem a krutony 0, 25l | 35 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: HŘÍBKOVÉ RISOTTO S PEČENOU PANENKOU, hříbkové risotto z rýže arborio a parmazánu, připravené na šalotce a olivovém oleji (bez lepku) 300g | 176 Kč |
2. | KUŘECÍ STEHENNÍ PLÁTEK NA GRILU, opečené vaječné špecle na másle, krémová omáčka z restovaného pórku, zelný salát 150g | 165 Kč |
3. | KOPROVÁ OMÁČKA z hovězí kýty, tažená přes noc v silném cibulovém základu s koprem, zjemněná smetanou, podávaná s houskovým knedlíkem 150g | 155 Kč |
4. | SRBSKÉ VEPŘOVÉ RIZOTO s hráškem, barevnými paprikami, mletou maďarskou paprikou, cibulí a česnekem, sypané strouhaným sýrem eidam, kyselá okurka (bez lepku) 300g | 155 Kč |