POLEDNÍ MENU
Provozujete restauraci a chcete u nás mít svou prezentaci?
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
DATUM
ČT 10.10.
ČT 10.10.
Navigovat
Zjistit více
Polévka: Čočková na kysalo s bramborami | ||
Polévka vegetariánská: Tomatová krémová se zeleninou | ||
POLÉVKA: Tomatová krémová se smetanou | ||
1. | 120g Smažený vepřový řízek, bramborová kaše s máslem, okurka, citron nebo vařené brambory s máslem, okurka, citron + nápoj A - 123 / B - | 143 Kč |
2. | 350g Vepřové rizoto s rajčaty a paprikami, strouhaný sýr, okurka + nápoj A - 119 / B - | 139 Kč |
3. | 350g Variace na podzimní rajčatový salát s okurkou, čerstvými chilli papričkami, medem, olivovým olejem a citronem s kousky sýra v bylinkové marinádě a kostkami opečené anglické slaniny s krutony VEGETARIÁNSKÁ VERZE: Marinovaný sý | 143 Kč |
4. | 250g Květák zapečený v hořčicovém kabátku se šlehanými vejci, strouhaným sýrem a pažitkou, vařené brambory s máslem, přízdoba + nápoj A - 119 / B - | 139 Kč |
5. | 250g Kuřecí kousky ze stehen pečené s máslem, bylinkami a kořením, vařené špagety s bazalkovým pestem, strouhaný parmazán + nápoj A - 133 / B - | 153 Kč |
6. | 150g Steak z vepřové krkovičky dopečený v sosu s rajčaty, jalapeňos a cheddarem, smažené hranolky + nápoj A - 136 / B - | 156 Kč |
7. | Low carb menu: | |
8. | HLAVNÍ CHOD: 250g Kuřecí prsíčko s kostí a kůží pečené s barevným kořením na květákových šťouchačkách s cizrnou a bylinkami, tomatový salát se zakysnou smetanou a cibulkou | 159 Kč |
ČT 10.10.
Navigovat
Zjistit více
polévky: | ||
Soto bandung - Indonéský hovězí vývar s ředkví, mrkví, pražené arašídy, smažená cibulka, chilli sambal, jarní cibulka | 50 Kč | |
Tomatová polévka s mrkví, řapíkatým celerem, rajčatovým pyré a bazalkovým pestem, krutony. Vegan | 45 Kč | |
1. | Předkrm: Wakame salát - wakame řasy, mrkev, okurka, bílá ředkev, hlávkový salát, sezam | 115 Kč |
2. | Týdenní specialita: Buddha bowl - pečené brambory, dýně, brokolice, červené zelí, marinovaná mrkev, bulgur, vegan mozzarella a kurkumový dressing. Vegan | 170 Kč |
3. | Rybí tacos – tacos s treskou v tempuře, červení zelí, BBQ kukuřice, jalapenos, zelný salát, parmazán, sriracha mayo a koriandr. 180, - | |
4. | Bryndzové halušky - bramborové halušky, bryndza se zakysanou smetanou a creme fraiche, opečená slanina / uzené tofu, smažená cibulka, pažitka 165, - |
ČT 10.10.
Navigovat
Zjistit více
1. | Jídla z denního menu je možné objednat na telefonním čísle 739 014 159 a vyzvednout osobně v restauraci. Ke každému jídlu je účtováno balné 15 Kč. | |
Slepičí vývar s drůbežími knedlíčky, zeleninou a kapáním | 59 Kč | |
2. | Konfitovaná vepřová krkovice, halušky se slaninou a kysaným zelím, cibulka | 189 Kč |
3. | Kapsa z listového těsta s kuřecím masem, žampiony a máslovou kukuřicí | 186 Kč |
4. | Přírodní drůbeží karbanátek s čedarem a bramborovou kaší | 179 Kč |
5. | Tagliatelle s listovým špenátem, cherry rajčaty, česnekem a parmazánem | 169 Kč |
ČT 10.10.
Navigovat
Zjistit více
Polévka: Čočková na kysalo s bramborami | ||
Polévka vegetariánská: Tomatová krémová se zeleninou | ||
POLÉVKA: Tomatová krémová se smetanou | ||
1. | 120g Smažený vepřový řízek, bramborová kaše s máslem, okurka, citron nebo vařené brambory s máslem, okurka, citron + nápoj A - 123 / B - | 143 Kč |
2. | 350g Vepřové rizoto s rajčaty a paprikami, strouhaný sýr, okurka + nápoj A - 119 / B - | 139 Kč |
3. | 350g Variace na podzimní rajčatový salát s okurkou, čerstvými chilli papričkami, medem, olivovým olejem a citronem s kousky sýra v bylinkové marinádě a kostkami opečené anglické slaniny s krutony VEGETARIÁNSKÁ VERZE: Marinovaný sý | 143 Kč |
4. | 250g Květák zapečený v hořčicovém kabátku se šlehanými vejci, strouhaným sýrem a pažitkou, vařené brambory s máslem, přízdoba + nápoj A - 119 / B - | 139 Kč |
5. | 250g Kuřecí kousky ze stehen pečené s máslem, bylinkami a kořením, vařené špagety s bazalkovým pestem, strouhaný parmazán + nápoj A - 133 / B - | 153 Kč |
6. | 150g Steak z vepřové krkovičky dopečený v sosu s rajčaty, jalapeňos a cheddarem, smažené hranolky + nápoj A - 136 / B - | 156 Kč |
7. | Low carb menu: | |
8. | HLAVNÍ CHOD: 250g Kuřecí prsíčko s kostí a kůží pečené s barevným kořením na květákových šťouchačkách s cizrnou a bylinkami, tomatový salát se zakysnou smetanou a cibulkou | 159 Kč |
ČT 10.10.
Navigovat
Zjistit více
Kyselo s hříbky | 45 Kč | |
1. | Pečená kuřecí roláda plněná šunkou, listovým špenátem, bylinkovou omeletou a karotkou, šťouchané brambory s cibulkou | 160 Kč |
2. | Lehký těstovinový salát s krůtím masem, sušenými rajčaty, zelenými olivami, bazalkou, paprikou, rukolou a naším vinegret dressingem | 155 Kč |
3. | Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem | 160 Kč |
ČT 10.10.
Navigovat
Zjistit více
Houbové kyselo s bramborami a vejci 0, 25l | 35 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: SRNČÍ RAGÚ na kořenové zelenině a červeném víně s brusinkami, u nás připraven žemlový bylinkový knedlík 150g | 176 Kč |
2. | QUESADILLA S KUŘECÍM MASEM v pšeničné tortille s chipotle papričkami, karotkou, pórkem, cibulí a sýrem cheddar, smažené hranolky, česnekový dip 230g | 165 Kč |
3. | NUDLIČKY NA ZPŮSOB ŠPANĚLSKÉHO PTÁČKU z hovězího zadního, s vařenými vejci, slaninou a kyselou okurkou, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 150g | 155 Kč |
4. | TĚSTOVINY PENNE FORMAGI se sýrovou omáčkou z taveného a sýru s modrou plísní, zjemněná smetanou, brokolice, sypané vlašskými ořechy a sekanou pažitkou 300g | 155 Kč |